Weten wat wij voor
u kunnen betekenen?

Direct contact

Wat doen wij

De naam Zon voor Asbest verklapt het al een beetje. Ons hoofddoel is om bestaande asbestdaken te veranderen in ‘zonnedaken’. Dit doen wij door het asbest-dak te vervangen voor een nieuw dak en hier een zonne-installatie op te plaatsen. Geheel ontzorgd!

Het dak kan worden vervangen met een geringe bijdrage van uw kant. 

De opgewekte zonne-energie wordt voor een periode van 20 jaar geëxploiteerd. Na deze periode wordt u eigenaar van de zonne-installatie.

Heeft u geen dak met asbest, maar is uw dak wel geschikt voor een zonne-installatie dan kunt u het dak ook aan ons verhuren. De zonne-installatie plaatsen en financieren wij en na een periode van 20 jaar kunt u de zonne-installatie overnemen.

Een dergelijk project doen we niet alleen, maar samen met u, uw financier en eventueel subsidieverstrekker. 

Wilt u zelf investeren? Neem contact met ons op zodat wij u de beste aanbieding kunnen doen. 

Door de daling van de prijzen van SDE+ subsidie zal er in veel gevallen cofinanciering in de vorm van subsidies door lokale of regionale overheden wenselijk zijn. Of dat moet en hoe dat kan bespreken we graag met u persoonlijk.

Waarom doen wij dit

In Nederland ligt nog voor ongeveer 70 miljoen m2 aan asbestdaken. Op het moment er asbestvezels vrijkomen is dat schadelijk voor de gezondheid van mens en dier. 

Ons doel is om zoveel mogelijk asbestdaken te vervangen voor nieuwe, duurzame daken. Groot voordeel is dat de elektriciteit die lokaal wordt opgewekt ook direct lokaal verbruikt kan worden. Ons concept is uniek, slim, duurzaam, sociaal en toekomstgericht. 

   

Wie zijn wij

Zon voor Asbest is de partij die zorgt voor duurzame daken in Nederland. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van asbestsanering, duurzame energie installaties en de verkoop van duurzaam opgewekte elektriciteit. Tevens willen wij ons steentje bijdragen aan een beter duurzame toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze basis en streven wij ernaar om dat zo goed mogelijk te doen.

Wij vormen daken om tot zonne-energiecentrales

Zon voor Asbest is een initiatief van  

Lokaal opgewekt – lokaal verbruikt

De zonne-installatie op uw dak wekt ‘duurzame’ elektriciteit op. Dit houd in dat er geen CO2 vrijkomt met de productie van de elektriciteit. Wij zijn voorstander dat waar de elektriciteit opgewekt wordt, deze ook wordt geconsumeerd. De opgewekte elektriciteit kan via ons eigen platform direct geleverd aan de omgeving.

Nieuws

Asbest laten verwijderen én een nieuw dak met zonnepanelen zonder dat het u iets kost?!

Asbest laten verwijderen én een nieuw dak met zonnepanelen zonder dat het u iets kost?!


Lees verder

Asbestdaken moeten weg, ook al is er nog geen verbod

Asbestdaken moeten weg, ook al is er nog geen verbod

De Eerste Kamer heeft het asbestdakenverbod teruggestuurd naar het Minsiterie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving (IWO), deze komt in het najaar van 2019 met een aangepast plan. Ondertussen trekken verzekeringsmaatschappi…


Lees verder

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Is uw dak groter dan 1000 m2 en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of ons te bellen.

© zonvoorasbest.nl | Privacy | Disclaimer