WAT ALS EEN ASBESTDAK
OPEENS EEN KRACHTBRON IS?

Kom van dat dak af

  

Wij financieren en realiseren
jouw zonne-energiecentrale

Meer dan 1000m2 dak?

Vul het onderstaande in en we gaan voor jou het dak op!

Wat doen wij

De naam Zon voor Asbest verklapt het al een beetje. Ons hoofddoel is om bestaande asbestdaken te veranderen in ‘zonnedaken’. Dit doen wij door het asbest-dak te vervangen voor een nieuw dak en hier een zonne-installatie op te plaatsen. Geheel ontzorgd!

Afhankelijk van de grootte en oriëntatie van uw dak en eventueel beschikbare andere daken die niet asbesthoudens zijn, is het mogelijk dat een bijdrage van uw kant nodig is. We bespreken dat in alle transparantie samen, net als de mogelijkheden voor meerwerk. 

De opgewekte zonne-energie wordt voor een periode van 25 jaar geëxploiteerd. Na deze periode wordt u eigenaar van de zonne-installatie.

Dit soort projecten doen we niet alleen, maar samen met u, uw financier en eventueel subsidieverstrekker. 

Waarom doen wij dit

In Nederland ligt nog voor ongeveer 55 miljoen m2 aan asbestdaken op het platteland. Op het moment dat er asbestvezels vrijkomen is dat schadelijk voor de gezondheid van mens en dier. 

Verzekeraars en banken stellen in toenemende mate strengere eisen aan panden met een asbesthoudend dak en beëindigen in sommige gevallen zelfs de verzekering of financiering; dat willen we voorkomen. 

Ons doel is om zoveel mogelijk asbestdaken te vervangen voor nieuwe, duurzame daken. Groot voordeel is dat de elektriciteit die lokaal wordt opgewekt ook direct lokaal verbruikt kan worden. Ons concept is uniek, slim, duurzaam, sociaal en toekomstgericht. 

   

Wie zijn wij

Zon voor Asbest is de partij die zorgt voor duurzame daken in Nederland. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van asbestsanering, duurzame energie installaties en de verkoop van duurzaam opgewekte elektriciteit. Tevens willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze basis en streven wij ernaar om dat zo goed mogelijk te doen.

Wij vormen daken om tot zonne-energiecentrales.

Zon voor Asbest is een initiatief van  

Lokaal opgewekt – lokaal verbruikt

De zonne-installatie op uw dak wekt ‘duurzame’ elektriciteit op. Dit houdt in dat er geen CO2 vrijkomt met de productie van de elektriciteit. Wij zijn er voorstander van dat waar de elektriciteit opgewekt wordt, deze ook wordt geconsumeerd. De opgewekte elektriciteit kan via ons eigen platform direct geleverd aan u of aan de omgeving.

Nieuws

Asbest laten verwijderen én een nieuw dak met zonnepanelen zonder dat het u iets kost?!

Asbest laten verwijderen én een nieuw dak met zonnepanelen zonder dat het u iets kost?!


Lees verder

Asbestdaken moeten weg, ook al is er nog geen verbod

Asbestdaken moeten weg, ook al is er nog geen verbod

De Eerste Kamer heeft het asbestdakenverbod teruggestuurd naar het Minsiterie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving (IWO), deze komt in het najaar van 2019 met een aangepast plan. Ondertussen trekken verzekeringsmaatschappi…


Lees verder

© zonvoorasbest.nl | Privacy | Disclaimer